Συνεργάτες Κανάλι Εταιρικό Site

ΜΑΡΟΥΛΙ


ΜΑΡΟΥΛΙ

Το μαρούλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, Α, φυλλικό οξύ και ασβέστιο. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και προστατεύει τον οργανισμό από τον καρκίνο και τα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Είναι πλούσιο σε α-καροτένιο και β-καροτένιο και σε συνδυασμό με τη λουτεϊνη και τη βιταμίνη Α που περιέχει είναι ιδιαίτερα προστατευτικό λαχανικό για τα μάτια και την όραση.

Περιέχει φυτικές ίνες, οι οποίες σταθεροποιούν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, μειώνουν τα επίπεδα της χοληστερόλης και βοηθούν τη καλή λειτουργία του εντέρου.

Είναι καλή πηγή μαγγανίου και χρωμίου, ιχνοστοιχείο απαραίτητο για την καλή λειτουργία της ινσουλίνης και κατά συνέπεια τη σταθεροποίηση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα. 


ΤΡΟΦΕΣ: ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΑΓΚΙΝΑΡΑ
ΑΝΤΡΑΚΛΑ
ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ
ΚΑΡΔΑΜΟ
ΚΑΡΟΤΑ
ΚΟΛΟΚΥΘΙ
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΚΡΙΤΑΜΟ
ΛΑΧΑΝΟ
ΛΕΜΟΝΙ
ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ
ΜΑΡΟΥΛΙ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ
ΜΠΡΟΚΟΛΟ
ΝΤΟΜΑΤΑ
ΠΑΝΤΖΑΡΙ
ΠΑΤΑΤΑ
ΠΙΠΕΡΙΑ
ΠΡΑΣΟ
ΡΑΝΤΙΤΣΙΟ
ΡΑΠΑΝΑΚΙ
ΡΟΚΑ
ΣΕΛΙΝΟ
ΣΚΟΡΔΟ
ΣΠΑΝΑΚΙ
ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
ΦΙΝΟΚΙΟ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: ΤΡΟΦΕΣ

ACAI BERRY
CRANBERRIES
GOJI BERRY
ΑΒΟΚΑΝΤΟ
ΑΓΚΙΝΑΡΑ
ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
ΑΜΥΓΔΑΛΑ
ΑΝΑΝΑΣ
ΑΝΤΡΑΚΛΑ
ΑΣΕΡΟΛΑ
ΑΥΓΟ, ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΤΡΟΦΙΜΟ
ΑΧΛΑΔΙ
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ
ΒΕΡΙΚΟΚΟ , ΤΟ «ΑΥΓΟ» ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΑ ΚΑΡΥΔΙΑ
ΒΡΩΜΗ
ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ
ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ
ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΛΙΕΣ
ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΣ
ΙΠΠΟΦΑΕΣ
ΚΑΚΑΟ
ΚΑΡΔΑΜΟ
ΚΑΡΟΤΑ
ΚΑΡΥΔΑ
ΚΑΡΥΔΙΑ
ΚΑΣΤΑΝΟ
ΚΕΡΑΣΙΑ
ΚΟΛΟΚΥΘΙ
ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΣ
ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
ΚΡΙΤΑΜΟ
ΚΥΔΩΝΙ
ΛΑΧΑΝΟ
ΛΕΜΟΝΙ
ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΣ
ΛΙΤΣΙ
ΛΩΤΟΣ
ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ
ΜΑΝΓΚΟ
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ
ΜΑΡΟΥΛΙ
ΜΕΛΙ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ
ΜΗΛΟ
ΜΠΑΝΑΝΑ
ΜΠΡΟΚΟΛΟ
ΜΥΡΤΙΛΟ
ΝΤΟΜΑΤΑ
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ: ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ
ΟΣΠΡΙΑ
ΠΑΝΤΖΑΡΙ
ΠΑΤΑΤΑ
ΠΕΠΟΝΙ
ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ
ΠΙΠΕΡΙΑ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΠΡΑΣΟ
ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ
ΡΑΝΤΙΤΣΙΟ
ΡΑΠΑΝΑΚΙ
ΡΟΔΑΚΙΝΟ
ΡΟΔΙ
ΡΟΚΑ
ΣΑΓΚΟΥΙΝΙ
ΣΕΛΙΝΟ
ΣΚΟΡΔΟ
ΣΠΑΝΑΚΙ
ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ,ΤΟ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣ ΤΡΟΦΙΜΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
ΣΤΑΦΙΔΑ
ΣΤΑΦΥΛΙ
ΣΥΚΟ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ
ΦΙΝΟΚΙΟ
ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
ΦΡΑΟΥΛΑ
ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ