Συνεργάτες Κανάλι Εταιρικό Site

ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΘΥΝΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ


ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΘΥΝΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ

Τα μαλλιά είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία στης γυναίκες. Για να τα διατηρήσουμε υγιή και λαμπερά πρέπει να τα φροντίζουμε καθημερινά.

Πάντα έχουμε στο μυαλό μας ένα μικρό κοριτσάκι με μακριά ξανθά λαμπερά μαλλιά  με φυσικές ανταύγειες. Καταφεύγουμε, λοιπόν σε αμέτρητους τρόπους και μεθόδους ώστε να αποκτήσουμε ένα ίδιο αποτέλεσμα.

Μπορούμε και εμείς, μίνες μας να καταφέρουμε το ίδιο αποτέλεσμα με τις εξής δυο διαδικασίες:

  • Σε ένα μπρίκι με νερό, βράζουμε 2 κουταλιές της σούπας χαμομήλι. Το κλείνουμε από πάνω με ένα πιατάκι για 3 λεπτά. Αφού κρυώσει, , ρίχνουμε το υγρό από το βότανο στα μαλλιά μας, σταδιακά, μέχρι να τελειώσει και ταυτόχρονα κάνουμε απαλό μασάζ από τη κορυφή μέχρι τις άκρες. Μετά λουζόμαστε κανονικά. Θα χρειαστεί να το επαναλάβουμε, πολλές φορές, μέχρι να παρατηρήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προτιμότερο είναι να ακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια το καλοκαίρι, ώστε να μας βοηθήσει και ο ήλιος.
  • Στο μπουκαλάκι του σαμπουάν μας ρίχνουμε μισό κουταλάκι του γλυκού ντεκαπάζ (κατά προτίμηση με ελαιόλαδο-υπάρχει στο εμπόριο) και ανακινούμε καλά. Προσπαθούμε κάθε φορά, να λούζουμε τα μαλλιά μας με το ίδιο σαμπουάν. Αυτή η μέθοδος έχει άμεσα αποτελέσματα.

Τις συγκεκριμένες συμβουλές τις συστήνουμε σε μαλλιά με καστανή, καστανόξανθη και ξανθιά απόχρωση.